fbpx
Egészségügy Koronavírus

Több mint 400 koronavírussal fertőzött a megyében

A Prefektusi Hivatal mai közleménye szerint a járvány megjelenése óta a megyében 412-en fertőződtek meg. A Közegészségügyi Igazgatóság adatai szerint 34 személy életét vesztette, 116-an felépültek a betegségből.

A hatóság közleményéből kiderül, hogy Maros megyében ma délig 1.501 –en lakhelyi elkülönítésben, 325-ön intézményes karanténban vannak. 44 személyt koronavírus-fertőzés gyanújával utaltak kórházba. A megye területén továbbra is razziáznak a rendfenntartók. Az elmúlt 24 órában 1435 személyt igazoltattak és több mint 70 kereskedelmi egységben ellenőrizték a rendeletek előírásainak a betartását.

11 ezer 616-ra nőtt az igazolt koronavírusfertőzések száma Romániában – az elmúlt 24 órában 277 új megbetegedést jelentettek, 3400 pácienst gyógyultnak minősítettek és kiengedtek a kórházból.

A Stratégiai Kommunikációs Csoport ma 13 órakor közzétett jelentés szerint a koronavírus február 26-i, Romániai megjelenése óta  650 személy halt bele a betegség szövődményeibe, 243 személyt jelenleg is intenzív terápiás osztályon ápolnak. Eddig országos szinten 150 ezer 309 tesztet végeztek. Ma délben négy új elhalálozást jelentettek, két férfi és két nő vesztette életét, 47 és 64 év közöttiek voltak és bizonyítottan koronavírusfertőzésben szenvedtek. Adáskörzetünkben, Brassó megyében két személy vesztette életét. Hunyad megyében elunyt egy 70 éves belgyógyász, ő a koronavírus harmadik orvos áldozata Romániában. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Megelőzhető a koronavírussal való fertőzés

krakoczi

A Retromadár – online is – blokknak csapódik

zkadar

15 nap alatt sportcsarnokból kórház!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben