fbpx
Sport

Szőcs Bernadett, játék nélkül is kettőt lépett előre!

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség csütörtökön közzétett aktualizált világranglistáján a marosvásárhelyi Szőcs Bernadette, legjobb romániaiként meglepetésre két helyet előre lépett és már a 24. Továbbra is a kínai Csen Meng vezet.

Szőcs Bernadett jelenleg a harmadik legjobb európai a ranglistán, az osztrák Sofia Polcanova a 14., míg a német Petrissa Solja a 20. A legjobb magyar az 53. helyen álló Póta Georgina.

A sepsiszentgyörgyi Bálint Bernadett a 212, míg a marosvásárhelyi Fehér Orsolya a 228. Mindketten a magyar színeket képviselik.

A férfiaknál a szintén marosvásárhelyi Szőcs Hunor is egy helyet lépett előre, jelenleg a 132. Ezen a listán a legjobb romániai Ovidiu Ionescu az 59. holtversenyben a legjobb magyar Majoros Bencével.

A Szőcs testvérek itthon töltik a kényszerszabadságukat, például ilyen módon szórakoznak:

Good morning☀️ Today a short video,how to play at home alone🏓🏓🏓Have a nice weekend and stay at home and stay healthy.#stayhome #stayhealthy #videoshoot #video #play #playathome #tabletennis #ilovemysport #everywheretabletennis #enjoy #🏓 #❤️

Publicată de Szocs Bernadette Cynthia pe Sâmbătă, 28 martie 2020

(marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A Sirius behúzta a másodikat is!

zkadar

Az SE nyerte a marosvásárhelyi rangadót

zkadar

Íjászközpont Marosvásárhelyen, a Prodcomplex egykori gyárcsarnokában

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben