fbpx
Koronavírus

Koronavírus, Maros megye: 250 fertőzött, 19 elhunyt

Számottevően nőtt a megbetegedéssel igazolt személyek száma Romániában. Ma délben újabb 491 esetet jelentett be a Stratégiai Kommunikációs Csoport.

Ezzel 7707-re nőtt országos szinten a fertőzöttek száma.

Maros megye az országos listán a kilencedik helyen áll 250 megbetegedéssel, Suceava megyében és Bukarestben vannak a legtöbben.

Újabb három Maros megyei személy vesztette életét a koronavírus fertőzés következtében, mindhárman más betegségekben is szenvedtek. Összesen 19 személy elhunytát okozta a megyében a COVID-19 fertőzés.

Eddig 387 halálos áldozata volt a koronavírusnak Romániában.

A fertőzöttek közül 1357-et gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból. Jelenleg 243 beteget ápolnak az intenzív osztályon.

   Románia területén jelen pillanatban 22.866 személy van intézményesített karanténban, 60.697-en pedig otthoni elkülönítésben, orvosi megfigyelés alatt, Maros megyében ez a szám 432, illetve 2004 – tájékoztatott csütörtökön a Stratégiai Kommunikációs Csoport. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Iohannis: az utcán is viseljünk maszkot

Rákóczi Kinga

Koronavírusos Mezőpanit polgármestere

zkadar

Tovább csökken a fertőzés Marosvásárhelyen

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben