fbpx
Egészségügy Koronavírus

Tovább szedi áldozatait a koronavírus

Két újabb Maros megyei személy vesztette életét a koronavírusfertőzés szövődményeiben – tájékoztat a Stratégiai Kommunikációs Csoport. Ezzel 16-ra nőt a koronavírus Maros megyei áldozatainak a száma.

A tájékoztató szerint egy 52 éves férfi és egy 60 éves nő halálát tulajdonítják a fertőzés szövődményeinek. Előbbi szív-érrendszeri, utóbbi súlyos depresszióban is szenvedett.

Ma délig Maros megyében 229 COVID – 19 fertőzöttet vettek nyilvántartásba. A Közegészségügyi Igazgatóság adatai szerint 12.653 személy lakhelyi elkülönítésben van, 3.285 lakhelyén, orvosi felügyelet alatt áll, 424 személy intézményes karanténban van. A fertőzésgyanús személyek száma 85, ők a kórházban várják a tesztek eredményeit. Maros megyében máig összesen 18 személyt gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból.

Az országban ma 13 óráig 346 – ra nőtt a koronavírus halálos áldozatainak a száma. Az elmúlt 24 órában 246 új fertőzéses esetet jelentettek – tájékoztat a Stratégiai Kommunikációs Csoport.

A 13 órakor közzétett adatok szerint az országban összesen 6879 fertőzöttről tudnak, 1051 személyt gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból. 23 ezer 645 személy ingyenes karanténban van, több mint 67 ezren lakhelyi elkülönítésben kellene maradjanak. Ma délig 14 új halálos áldozatról számoltak be a hatóságok. A legfiatalabb egy 42 éves Țăndărei városi asszisztensnő, a legidősebb egy 79 éves Hunyad megyei férfi. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

A marosvásárhelyiek 46,6%-a oltatta be magát

Rákóczi Kinga

Elmarad a Székely Szabadság Nap-i rendezvény

Rákóczi Kinga

Tavalyhoz képest csökkent a légúti megbetegedések száma

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben