fbpx
Koronavírus Szociális

Razziáztak a rendfenntartók

Maros megyében 267 esetben bírságoltak tegnapelőtt a hatóságok. A Prefektúra közleménye szerint a megye területén 375 rendőr teljesít szolgálatot, a kiszabott pénzbírságok összértéke 568.000 lej. Főként a kijárási korlátozások megszegése miatt büntettek.

A hatóság adatai szerint 2000 személy házi, vagy intézményes karanténban való tartózkodását ellenőrizték, és 150 kereskedelmi egységben vizsgálták a katonai rendeletekben foglaltak betartását. A rendfenntartók 1.465 gépjárművet ellenőriztek, és 1.970 személyt igazoltattak a megye területén.

A lakhelyi elkülönítésben lévő személy száma Maros megyében meghaladta a 10 ezret, 523-an intézményes karanténban vannak.

Maros megyében tegnap kora délutánig 146 COVID-19 fertőzést igazoltak.

653 személynek lejárt a lakhelyi elkülönítésre vonatkozó 14 napos kötelezettsége, 177-en hagyhatták el a karantén-központokat. Nyolc páciens halálát okozták a kór szövődményei. Hat személyt gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból.

Romániában jelenleg 5202 fertőzöttről, és 248 halálos áldozatról tudnak.

A járvány kezdetétől máig országszerte 647 személy gyógyultnak nyilvánítottak. (közlemény/marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Máris visszatérhetnek a viszonteladók a piacokra!

zkadar

Családi rendezvénnyé alakul a környezetvédelmi kezdeményezés

krakoczi

Bezár a városi fedett uszoda

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben