fbpx
Életmód Koronavírus Sport

Még egy sportesemény elmarad Marosvásárhelyen

Jövőre halasztották a félmaratont!

Bár az utolsó pillanatokig kivártak a szervezők, tegnap kénytelenek voltak bejelenteni, hogy idén nem rendezik meg a marosvásárhelyi félmaratoni futóversenyt, a Mures Half Marathont.

A számos mellékrendezvénnyel tarkított esemény nagyon sok futót mozgatott meg az évek során, Marosvásárhely egyik legnépszerűbb eseményévé vált.

A korábban kizárólag egynyelvű kommunikációt idéntől kétnyelvű váltotta fel – amihez külön gratulálunk – de sajnos a koronavírus-járvány áthúzta a szervezők számításait. Idén már nem tudják megrendezni a versenyt, így jövő évre halasztották.

A már befizetett részvételi díjakat vagy vissza lehet igényelni, vagy át lehet csoportosítani a következő évi versenyre. Utóbbi eset semmiféle beavatkozást nem igényel a versenyzők részéről.

Az összeg visszatérítéséért küldjenek egy e-mailt a contact@muresrunners.ro címre legkésőbb 2020. április 25-ig. Az e-mailnek tartalmaznia kell azt a számlaszámot, ahova a visszatérítést kérik. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Az idény első és utolsó hokitornája Marosvásárhelyen

zkadar

Kezdődik a bölcsődei iratkozások második szakasza

krakoczi

Maros megyébe is megérkezett a COVID-19 elleni oltóanyag

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben