fbpx
Egészségügy Koronavírus Szociális

Koronavírus – tizedik Maros megyei halálos áldozat

Egy 49 éves férfi, és egy 76 esztendős nő a COVID-19 fertőzés két legutóbbi halálos áldozata – tájékoztat a Maros Megyei Közegészségügyi Igazgatóság. A férfi április hetedikén került kórházba. Nyolcadikán hunyt el. A laboratóriumi vizsgálatok igazolták a koronavírus fertőzés gyanút. A férfi kórtörténetében egyebek mellett szívelégtelenség, cukorbetegség, túlsúly és veseelégtelenség is szerepel.

A másik áldozat, egy 76 éves Maros megyei nő szintén április hetedikén került kórházba, kilencedikén hunyt el. Az ő kórtörténetében diabétesz és Parkinson kór is szerepel.

Maros megyében ma délig 161 koronavírus fertőzöttet tartottak nyilván. 11.054-en házi-, 498-an intézményes karanténban vannak. A járvány kezdete óta 10 személyt gyógyultnak nyilvánítottak.

Az országban máig 5.467 COVID – 19 (koronavírus) fertőzéses estet jegyeztek. A járványnak immár 265 halálos áldozata van.

Romániában 729 személyt gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból.(közlemény/marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Egyes klinikákon visszaállhat a rend

krakoczi

Érkeznek az első betegek

krakoczi

Villámlátogatáson az egészségügyi miniszter

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben