fbpx
Egészségügy Koronavírus Megye

Felfüggesztették a Maros Megyei Kórház menedzserét

Maros megye prefektusa felfüggesztette tisztségéből a Maros Megyei Kórház menedzserét. Mara Togănel prefektus indoklásában azt nehezményezte, hogy orvos-igazgató nem végezte megfelelően menedzseri feladatát. A kormánybiztos egy másik határozatával dr. Porav-Hodade Daniel urológust nevezte ki az egészségügyi intézmény élére. A felfüggesztés mai hatállyal lép érvénybe, és a szükségállapot végéig tart.

„Ahhoz, hogy minél hatékonyabb és gyorsabb legyen a Covid 19 terjedése elleni harc, olyan emberekre van szükség, akik felmérik a helyzet súlyát”-írja a Prefektusi Hivatal közleményében.

Mara Togănel főispán közölte, a kórház vezetője elodázta a fertőzött betegek elhelyezésére alkalmas helyek kialakítását, nem sikerült megfelelően megszervezni a személyzet munkáját és nem gondoskodott arról, hogy biztosítsa az intézmény alkalmazottainak védelmét szolgáló eszközöket. Emiatt döntött a menedzser felfüggesztéséről – jelentette ki Mara Togănel Maros megyei prefektus.

Ajánlott bejegyzések

Abigél a város idei első kisbabája

Rákóczi Kinga

Negyedmillió látogatója volt idén az állatkertnek

Rákóczi Kinga

Egészségügyi alkalmazottak betegedtek meg, már 70-en vannak

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben