fbpx
Életmód Koronavírus Megye Technológia

A lejárt műszaki vizsgát meg kell hosszabbítani!

A Maros megyei Rendőrfelügyelőség közlekedési osztálya szerint a gépkocsik lejáró műszaki vizsgája nem hosszabbodik meg automatikusan a szükségállapot alatt! Mivel a járművek közlekedésbiztonsági állapotát ellenőrző szervízek nem tartoznak a közhatóságok csoportjába, így nem kerülnek a katonai rendeletek hatálya alá.   

Elsődleges marad továbbra is a közlekedés biztonsága a közutakon – áll az intézmény honlapján.

Ugyanakkor megerősítik, hogy abban az esetben, ha a vezetői jogosítvány érvényessége időközben lejár, az a szükségállapot végéig érvényes marad. Csak ezt követően kell megújítani.

A rendőrség közlekedési osztályán továbbra is fel van felfüggesztve a közönségkapcsolat. Kizárólag faxon, vagy interneten küldhetők be a kérések, reklamációk stb.

A gépkocsivezetői jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti vizsgákat is felfüggesztették a szükségállapot végéig.

A Gépjármű-nyilvántartási Hivatal kirendeltségeit rendszeresen fertőtlenítik és betartják az alkalmazottakra, illetve az ügyfelekre vonatkozó védelmi előírásokat.

A Gépjármű-nyilvántartási Hivatal kirendeltségeit rendszeresen fertőtlenítik és betartják az alkalmazottakra, illetve az ügyfelekre vonatkozó védelmi előírásokat.

Ha valaki műszaki vizsgára megy, akkor is ki kell töltenie a kijáráshoz szükséges egyéni nyilatkozatot, amelyben a második pontot kell megjelölni: „az alapvető szükségletek biztosítása” címszónál. (románul: „asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor„) (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Huszonötezer eurót kaphatnak vállalkozás alapítására a fiatal munkanélküliek

Szász Cs. Emese

Segélyvonal szülőknek, diákoknak

Rákóczi Kinga

Ember próbáló időszak volt az RMDSZ Maros megyei szervezete számára ez az év

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben