fbpx
Egészségügy Koronavírus Uncategorized

Országos és Maros megyei adatok – március 31

Maros megyében a rendelkezésre álló adatok szerint 5.609 személy lakhelyi elkülönítésben, 328-an intézményes karanténban vannak. Az elmúlt 24 órában, 97- személynek lejárt a 14 napos kötelező elkülönítési idő, így ők elhagyhatták lakhelyüket. Két személyt kiengedtek a karantén-központból.

A Maros megyei Prefektusi Hivatal közleménye szerint 47 személy COVID-19 fertőzés gyanújával került kórházba. A megyei vészhelyzeti felügyelőség mai ülésén döntöttek arról, hogy a polgármesteri hivatalok fogják megoldani az egyedülálló, 65 éven felüli krónikus betegek recepteinek kiváltását.

A Prefektusi Hivatal közleménye szerint a lakosság egy része továbbra sem veszi komolyan a kijárásra vonatkozó szabályokat, a rendfenntartók 198 bírságot szabtak ki, zömében a kettes és hármas számú katonai rendeletek be nem tartása miatt. A pénzbírság összértéke 362.000 lej. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Abigél a város idei első kisbabája

krakoczi

Óvintézkedések koronavírus ellen a Transilvania repülőtéren

Noémi

350 új koronavírus-fertőzött a megyében

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben