fbpx
Koronavírus Közélet Tanügy

Elmarad az óvodások olimpiája is!

Valóban szerencsétlennek bizonyult a tizenhármas szám… Cseh Gábor, a PRO XXI Sport és Kulturális Alapítvány elnöke, Cseh Gábor, a rendezvény kezdeményezője és főszervezője bejelentette: idén nem rendezik meg az Óvodások sportolimpiáját.

Ez lett volna a legkisebbeket megmozgató sportesemény XIII. kiadása.

Bár a szervezést a verseny történetében idén kezdték el a legkorábban, úgy tűnik 2020. június 6-án nem tudják élvezni ennek gyümölcsét.

A meghívókat is időben szétküldték és nagyon sok visszajelzést kaptak, a koronavírus-járvány miatt felelőtlenség lenne ekkora kockázatot vállalniuk – mondta Cseh Gábor, aki hozzátette: túl nagy lenne a veszélyfaktor.

Az alapítvány elnöke ígéri, hogy lesz folytatása az Óvodások olimpiájának, ugyanakkor nem tudja, hogy az idén be tudják-e pótolni a versenyt.

Korábban, a március 20-ra tervezett Napsugár Öttusaverseny szászrégeni döntője is elmaradt (erről itt írtunk), így a gyerekek egymás elleni vetélkedők nélkül maradtak ebben a félévben. Reméljük majd a nyáron vagy ősszel sikerült mindkettőt bepótolni. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Olcsóbb lesz a PCR vizsgálat, aznap lesz eredmény

zkadar

Mikházi Szabadegyetem harmadjára

Szász Cs. Emese

Áramingadozás az Azomures-nél

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben