fbpx
Életmód Közélet Megye

Megyei tanács: 330 ezer lej a SOLIDARIS programra!

A megyei önkormányzat a Vöröskereszt – Maros megyei kirendeltségével és a SOLIDARIS Egyesülettel közösen elindította a SOLIDARIS elnevezésű megyei programot, amellyel a veszélyeztetett kategóriába tartozó személyeket (idősek, fogyatékkal élők, elkülönítésben lévő személyek) segítik.

A Vöröskereszt Maros megyei kirendeltsége és a Solidaris Egyesület mellett több Maros megyei civil szervezet is csatlakozott a kezdeményezéshez: a Hifa Egyesület, a Gyulafehérvári Caritas és a Máltai Szeretetszolgálat. A programban résztvevő egyesületek saját kollégáikkal és önkéntesekkel biztosítják a szükséges élelmiszerek és gyógyszerek beszerzését. A Maros megyei önkormányzat ehhez biztosít pénzügyi forrásokat a civil szervezetek számára, a csomagokat kizárólag a Vöröskereszt Maros megyei kirendeltségén keresztül juttatják el a rászorulóknak. A megyei tanács megközelítőleg 330 ezer lejjel támogatja ezt a programot. (közlemény/marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Közigazgatási bürokráciacsökkentés Marosvásárhelyen

Rákóczi Kinga

Gita a város első idei újszülöttje

Rákóczi Kinga

Keresik Erdély legfinomabb gyümölcskészítményét

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben