fbpx
Megye Szociális

Újraindul a kombinát

Befejezték a berendezések ellenőrzését és újraindul a termelés az Azomureș Vegyipari Kombinátban – jelentette be a cég vezetősége.

Mint arról hírt adtunk, március elsején, egyebek mellett a gázár növekedésére hivatkozva felfüggesztette tevékenységét a vállalat, és a szokásosnál korábban ejtette meg az éves ellenőrzést. A kombinát sajtóközleménye értelmében elvégezték a szükséges karbantartási és javítási munkálatokat, illetve beüzemeltek egy olyan rendszert ami a berendezések működésével járó zaj szintjét csökkenti.

Az Azomures vezérigazgatója, Harri Kiiski közölte, sikerült véglegesíteni a betervezett munkálatokat és beruházásokat, így most újraindítják a berendezéseket.

A cég vezetője közölte, kényszerszünet volt a mostani, és a koronavírusjárvány miatt többletintézkedéseket is feltételez a termelés újraindítása. Harri Kiiski elmondta, minden műszakkezdéskor megmérik a dolgozók test-hőmérsékletét, ahol lehet biztosítják a távmunka lehetőségét, így a személyzeti, beszerzései, eladási osztályok, a könyvelőség és a sajtóiroda tagjai is otthonról dolgoznak.

A gyár tájékoztatása szerint ezidáig egyetlen koronavírus-fertőzött sem volt az alkalmazottak között.

A vegyipari kombinát tájékoztatja a lakosságot, hogy a berendezések újraindítása rövid időre nagyobb zajjal jár. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Nem indulhat a választásokon egy Maros megyei tanácselnökjelölt

Rákóczi Kinga

Marosvásárhelyi mozikban is játszák a Most vagy soha! című filmet

Rákóczi Kinga

Kevesebben kapnak szociális segélyt

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben