fbpx
Közélet Szociális

Június 30. az adófizetés első határideje!

Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala közleményben értesíti a lakosokat, hogy az erre vonatkozó sürgősségi kormányrendelet előírásainak értelmében a 2020-as évre vonatkozó épület-, telek- és járműadó első befizetési határideje 2020. június 30-ra tolódik.

Ha az adókat eddig a határidőig teljes egészében befizetik úgy a magán-, mint a jogi személyek, 10%-os kedvezményben részesülnek.

Az ingatlanok felértékelési jelentéseit is legkésőbb idén június 30-ig kell benyújtani.

Keddtől, azaz március 24-étől a szükségállapot megszűntetéséig a közönségszolgálat csak 10 és 14 óra között tart nyitva, és első sorban a halaszthatatlan eseteket várják.  

 Annak érdekében, hogy ne kelljen személyesen is felkeresniük a polgármesteri hivatalt, a magánszemélyek online befizetéssel, a  www.ghiseul.ro alkalmazást használva törleszthetik tartozásaikat.

A jogi személyek számára is van internetes befizetési lehetőség:  a www.tirgumures.ro oldalon a Globalpay applikáció segítségével.

Ehhez – akinek még nincs – belépési jelszót kell igényelniük e-mailben az itlpj@tirgumures.ro címen.

Egyéb műveletek elvégzéséhez tanulmányozzák a városháza honlapját a fenti címen, kerüljék a személyes megjelenést a hivatalban. (közlemény/marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

16 új lélegeztetőgépet helyeztek üzembe a megyei kórházban!

zkadar

Zajlik a koronavírus elleni oltáskampány

Rákóczi Kinga

16 óra – Marosvásárhelyen 21,15% a részvételi arány

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben