fbpx
Életmód Kultúra Megye

Filmek a hosszú napokra

A kijárási tilalomnak is megvannak a nehézségei, de ugyanakkor a szépségei is. Gondolkodjunk csak arra, mikor volt úgy igazán időnk megnézni egy jó filmet egy hétköznap délelőtt vagy délután? Sajnos most a bezártság miatt sokunknak van épp elég ideje, így hát összeszedtünk egy pár honlapot, ahol rengeteg film közül választhatunk kedvünkre valót.

Az első link a Magyar Filmadatbázis oldalára vezet, ahol 100 remek filmet ajánlanak, amelyeket ingyenesen meglehet nézni otthonról, a nappalink kényelméből is.

MAGYAR FILMADATBÁZIS

A második link a Cinepub.ro youtube csatornája, ahol nagyon sok régebbi és újabbacska román nagyjátékfilmet nézhetünk meg. Nem kell idegenkedni tőlük, hiszen tudjuk, hogy a román filmek az elmúlt években jelentős világsikereket arattak. Biztos találunk kedvünkre valót ezek között is.

CINEPUB

Az NFI Filmarchívum szakemberei által összeállított 90 mozgóképet tartalmazó válogatásban irodalmi alkotások filmváltozatai, fontos történelmi, ifjúsági és animációs filmek szerepelnek, melyek felhasználhatók a magyar irodalom, történelem és médiaismeret online oktatásához, továbbá hozzájárulhatnak a tartalmas kikapcsolódáshoz is.

NFI FILMARCHÍVUM

Jó filmnézést, jó szórakozást kívánunk!

Ajánlott bejegyzések

Kik kapták a megye legrangosabb kitüntetését?

Szász Cs. Emese

Nem csak a medve szereti a mézet..

zkadar

Meghitt adventi vasárnap Marosvásárhelyen

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben