fbpx
Koronavírus Nagyvilág

Vigyázzunk magunkra, és vigyázzunk egymásra!

Ha külföldről érkezik ROMÁNIÁBA, tartsa be a karanténra és a házi elkülönítésre vonatkozó szabályokat.

Frissítette a különleges sürgősségi esetekkel foglalkozó országos bizottság azoknak az országoknak a jegyzékét, amelyekben a COVID-19 vírussal fertőzött személyek száma meghaladja az 500-at és így az ezekből hazatérő román állampolgároknak kötelező módon lakhelyi elkülönítésbe kell vonulniuk 14 napra. A listára rákerült Malajzia is.

Az Országos Közegészségügyi Intézet honlapján közzétette ezen országok (sárga övezetnek nyilvánított) frissített listáját: Ausztria, Belgium, Dél-Korea (azon országrész, amely nem áll karantén alatt), Dánia, Svájc, Franciaország, Németország, Japán, Nagy-Britannia, Malajzia, Norvégia, Hollandia, Kína (azon országrész, amely nem áll karantén alatt), Spanyolország, Amerikai Egyesült Államok és Svédország.

A vörös övezethez tartozó államok – amelyek esetében karanténba vonulás szükséges – a következők: Kína (Hubej tartomány), Olaszország, Dél-Korea (Daegu város és Cseongdo régió) és Irán. (RMDSZ, AGERPRES, marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Továbbra is kötelező a szabadtéri maszkviselés

Rákóczi Kinga

Közelebb kerültünk a hagyományos oktatáshoz

Rákóczi Kinga

Nincs vész, de felügyelet alá kerülhet a városi tanács

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben