fbpx
Egészségügy Koronavírus

Mától közterület-fertőtlenítés Marosvásárhelyen!

Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala közleményben hívja fel a lakosság figyelmét, hogy ma délután 5 órától látnak neki a megyeszékhely összes főbb útvonalán a higiénizációs folyamatnak.

A Tudor lakónegyedtől a központi övezet felé, a Mihai Viteazul, a Gh. Marinescu, a December 22., a Köztársaság, a Călărași/volt Kossuth, az Egyesülés utcában, majd a Cuza Vodă és a Dózsa György út irányában és a Kövesdombon 10 munkacsoport fertőtleníti a járdákat, utcákat, a boltok bejáratát és a városi parkokat.

A használt szereket jóváhagyta az Egészségügyi Minisztérium és nem károsak az emberre vagy a háziállatokra. Ugyanakkor a közleményben felhívják a lakosság figyelmét, hogy egy ideig kerüljék a fertőtlenített övezeteket, elsősorban azért, hogy a szer kifejthesse hatását.

Marosvásárhely városi tanácsi testülete – mint írtunk róla itt – a múlt héten 1 millió 600 ezer lejt szavazott meg fertőtlenítőszerek vásárlására. (marosvasarhelyiek.ro/közlemény)

Ajánlott bejegyzések

Mellékrendezvények nélkül tartják meg az I. Húsvéti vásárt

Rákóczi Kinga

Alkohol – és kábítószerhatás szemüvegen keresztül

Rákóczi Kinga

Megtartotta utolsó ülését a régi összetételű Maros Megyei Tanács

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben