fbpx
Koronavírus Szociális Uncategorized

Átmenetileg bezárt az Orosz piac

Marosvásárhelyen is rövidebb mától az ügyfélfogadás-i rend a Polgármesteri Hivatalban. A kialakult helyzetre való tekintettel meghosszabbítják a helyi adók és illetékek befizetési határidejét – erről döntött szombati rendkívüli ülésén a Marosvásárhelyi Operatív Tanács.
A polgármesteri hivatal FB oldalán megjelent közlemény értelmében június végéig kifizethetőek az illetékek, ugyanakkor javasolják az online befizetéseket.

Értesítik a lakosságot, hogy a hivatal osztályvezetői telefonon válaszolnak a hozzájuk érkező kérésekre. A házasságkötésekre, születésekre vagy elhalálozásokra vonatkozó beadványokat is interneten fogadják.

Fertőtlenítik a tanintézményeket, bölcsődéket és játszótereket. Mától bezárt az Orosz-piac. A napi piacok nyitva tartanak ugyan, de csökkentett órarenddel működnek.

Átmenetileg bezár a Week-end telepi fedett medence és a Mircea Birau uszoda.

A hivatal közleményben hangsúlyozza, mindezek óvintézkedések, nincs ok a pánikra. Fontos ugyanakkor az alapvető tisztálkodási szabályok betartása! (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Nemsokára szelektív hulladékgyűjtés. Íme a legfontosabb tudnivalók

Szász Cs. Emese

Zárva maradnak az iskolakapuk

krakoczi

Maros megyei férfi a koronavírus 414. romániai áldozata

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben