fbpx
Egészségügy Koronavírus

Nincs újabb fertőzött Maros megyében

Az országos átlaghoz viszonyítva jól áll Maros megye. Továbbra is csupán két személy esetében igazolták a COVID 19 vírussal való fertőzést.

Az Országos Közegészségügyi Intézet adatai szerint a megyében 292-en házi elkülönítésben, 40-en intézményes karanténban vannak elhelyezve. Négy személy esetében negatívnak bizonyult a koronavírus-teszt.

A jelenlegi állás szerint Bukarestben 31, Temes és Hunyad megyékben 11-11, Konstanca és Iasi megyében 5-5 fertőzöttet vett nyilvántartásba. A Krassó-szörény és Kovászna megyei hatóságok 4 betegről számoltak be. Dolj megyében hárman fertőződtek meg. Brassó és Maros megyében 2-2 beteg van. Hargita megyét eddig elkerülte a fertőzés. Az intézet jelentése szerint Romániában jelenleg 14 ezer 49 –en vannak házi elkülönítésben, 2.372-en intézményes karanténban. Eddig 97 személy esetében igazolták a COVID 19 vírussal való fertőzés gyanúját.

Közülük hatot gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedték a kórházból. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Visszatérhetnek a szakkórházakba a krónikus betegek

Rákóczi Kinga

Sikeres oltáskampány az ortodox székesegyháznál

Rákóczi Kinga

Ma 20 óráig maradhatnak nyitva a boltok

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben