fbpx
Egészségügy Koronavírus Közélet

Fertőtlenítésre különít el pénzt a marosvásárhelyi önkormányzat!

Dorin Florea nem jelent meg az általa összehívott azonnali tanácsülésen!

1 millió 600 ezer lejt szavazott meg ma délben a marosvásárhelyi önkormányzat azon az azonnali tanácsülésen, amelynek  az összehívását a válságstáb vezetője, Dorin Florea polgármester reggel 9 órakor írta alá.

A 11 órakor kezdődő ülésen azonban már nem jelent meg.

Csíki Zsolt, az RMDSZ tanácsosi frakcióvezetője szerint megengedhetetlen egy ilyenfajta viselkedés, amikor vészhelyzet van az országban, az emberek egészségéről van szó, annál is inkább, mivel a polgármester az, aki állandó kapcsolatban van a felsőbb hatóságokkal és neki kellett volna ismertetnie a koronavírus járvánnyal kapcsolatos legfrissebb fejleményekről.

– „A polgármester 1 millió 600 ezer lejt kért a tanácstól, mi ezt az összeget elvettük ma a „szeméttől” és megszavaztuk, mert felelősséggel tartozunk a marosvásárhelyiekkel szemben. Sajnos azt nem fogjuk tudni, hogy mire költik a pénzösszeget, mert éppen a polgármester kellett volna erről beszámoljon. Mi úgy tudjuk, hogy fertőtlenítőszereket vásárolnak, és jövő hétre be van ütemezve az iskolák, óvodák, bölcsődék fertőtlenítése.” – tette hozzá Csíki Zsolt. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Katonai parádéval ünnepelnek Marosvásárhelyen

Rákóczi Kinga

Minden embernek joga van a számára legjobbnak tekintett élethez – interjú dr. Szabó Árpád tanácsosjelölttel

Rákóczi Kinga

Megfelelő ütemben az uszodaépítés

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben