fbpx
Kultúra

Újfajta színházi élményt kínál a Tompa Miklós társulat.

Az Országos Vészhelyzeti Testület döntését követően a Marosvásárhelyi  Állami Filharmónia felfüggeszti a tevékenységét, elmaradnak az Ariel Ifjúsági és Bábszínház gyerekelőadásai, illetve a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház törölte néhány előadását. Ez utóbbi intézmény megtalálta a módját annak, hogy az előadást mégis lejátsszák: FB-on közvetíti a holnap estére meghirdetett Sirály című produkciót.

Az intézmény közleményben értesíti az érdekelteket, hogy bár a koronavírus-járványügyi intézkedések megtiltják, hogy közönséget érintő tevékenységet folytassanak, úgy döntöttek, hogy az előadást az eredetileg meghirdetett időpontban: csütörtökön este 7 órától kamera előtt lejátsszák. Keresztes Attila Csehov-előadása egy élő Facebook-közvetítésen keresztül fog eljutni a nézőkhöz, így egészségügyi szempontokból teljes mértékű biztonságban, egy újfajta színházi élményben lehet részük.(marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Tánc, zene, vásár Marosvásárhelyen

krakoczi

Felfüggesztette tevékenységét a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház

krakoczi

Teljes pompájában tér vissza a marosvásárhelyi könyvünnep

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben