fbpx
Koronavírus Közélet Megye

Április elsejéig csak interneten lehet előjegyezni!

A Belügyminisztérium rendelkezése értelmében március 11-31 között kizárólag csak online foglalással lehet útlevelet, vezetői jogosítványt, gépkocsibejegyzést igényelni!

Útlevélkéréshez az epasapoarte.ro oldalon lehet előjegyezni, ugyanakkor azt javasolják, hogy lehetőleg futárszolgálattal kérjék haza a kiállított utazási dokumentumot.

Hasonló a helyzet a gépkocsibejegyzéseknél és a jogosítványok osztályán is.  

A www.drpciv.ro honlapon kell előjegyezni az iratok leadásának, átvételének időpontját.

Ugyanakkor azon ügyintézéseknél, amelyeket nem lehet az internet segítségével elintézni, arra kérik az érdeklődőket, hogy szigorúan tartsák be az intézmények munkatársainak utasításait.

A közszolgáltatási székhelyekre csak az online felületen előjegyzetteket, illetve – esetenként – hivatalos megbízottjaikat engedik be, az előjegyzés, illetve az eredeti személyazonossági igazolvány alapján.

Ugyanakkor április elsejéig felfüggesztik a közönségszolgálatot, kizárólag postai úton, illetve elektronikus módon kommunikálnak.  

Arra kérik az ügyintézést végző személyeket, hogy tartsák be az előjegyzési időpontot és kerüljék el a fölösleges várakozást a nyilvános terekben!

A koronavírus-helyzet függvényében az intézkedés meghosszabbítható. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Módosul a kijárási tilalomra vonatkozó szabály

Rákóczi Kinga

Szünetelni fog az ivóvíz ellátás Szászrégenben

Pápay Kamilla

Jó tanuló, jó sportoló: Fángli Henrietta!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben