fbpx
Koronavírus Sport

Koronavírus: Szurkolókkal, vagy nélkülük?

Marosvásárhelyi sporteseményeket is érint a tiltás, de…

Két hivatalos felnőtt mérkőzést kellene rendezni ezen a héten a marosvásárhelyi Sportcsarnokban. Szerdán a női kézilabda I. Ligában a helyi VSK női csapata 13 órától Resicabányát látja vendégül, szombaton 18 órától a női kosárlabda-bajnokság rájátszásában a Sirius KK vendége a Rapid Bukarest lesz.

Bár az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság vasárnap betiltott minden olyan nyilvános eseményt, amely ezer embernél többet mozgat meg, a két marosvásárhelyi sportegyesület reméli, hogy nézők előtt tudják lejátszani a mérkőzéseket, ugyanis sem a kézilabda, sem a kosárlabda-csapat mérkőzéseit nem látogatja ezernél több néző.

A Román Kosárlabda Szövetség és a Román Kézilabda Szövetség is közleményben tudatta, hogy minden mérkőzés zárt kapus lesz, viszont az ezer szurkolónál kevesebbel sorra kerülő találkozókat a helyi Közegészségügyi Igazgatóság engedélyétől tette függővé.

Mindkét vásárhelyi klub hivatalosan kérte a hatóságot, hogy engedjék be a nézőket, választ a napokban várnak.

Amennyiben pozitív lesz ez, úgy szigorúan legfennebb ezer nézőt engedhetnek be a mérkőzésre. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Bajnokok Ligája negyeddöntősök tekézőink!

zkadar

Teqball ünnep volt a Week-enden!

zkadar

A pedagógusok kevesebb mint fele kapta meg az oltást

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben