fbpx
Sport

Szőcs Berni ismét régi formában!

fotó: FB – FR Tenis de masa

Két országos bajnoki címet és még egy ezüstérmet is szerzett a marosvásárhelyről indult asztaliteniszezőnk!

A Bukarestben megrendezett egyéni és páros országos bajnokságon úgy tűnik, Szőcs Bernadette visszanyerte régi formáját!

A női egyéni versenyben lehengerlő teljesítménnyel, a főtáblán mindenkit 4-0-val búcsúztató Európa-bajnokunk a döntőben is sima 4-0-val győzte le válogatott csapattársát, Elisabeta Samarat.

Az olimpiára már kijutott marosvásárhelyi asztaliteniszező vegyespárosban is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára, ahol Ovidiu Ionescuval az oldalán 3-0-ra nyert a Rares Sipos, Andreea Dragoman kettőssel szemben.

A női párosok versenyében a nemrég a maros megyei tanács legmagasabb elismerésével kitüntetett Szőcs Bernie viszont éppen Dragomannal az oldalán maradt alul a döntőben az Adina Diaconu-Irina Ciobanu kettőssel szemben.

A marosvásárhelyi asztaliteniszező az egyéni bajnoki cím után elmondta: -„Kitűnően játszottam, sikerült fejben felkészülnöm. Ismét a régi vagyok! Az egyéni döntő megnyerése után nem kiáltottam, mert a válogatottbeli csapattársamat győztem le, de boldog vagyok. Ez a kölcsönös tiszteletről szól. Nem volt könnyű, mert régóta ismerjük egymást, egymás játékát!”

Az országos bajnokság legeredményesebbje mégsem ő, hanem párostársa, Ovidiu Ionescu lett, aki a másik két számában, egyéniben és párosban is aranyéremet szerzett.

A szintén marosvásárhelyi Szőcs Hunor két számban, vegyes párosban és férfi párosban is az elődöntőben állt meg, így bronzérmes lett, egyéniben a negyeddöntő jelentette számára a végállomást. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Továbbra is veretlen idén a Sirius KK

zkadar

Jól haladnak az olimpiai méretű medence munkálatai

krakoczi

Országos bajnok a Gladius!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben