fbpx
Életmód Megye

Lángolt a kémény az Azomuresnél, de aggodalomra semmi ok

Tűz a vegyipari kombinátnál, kidőlt fa a piac mellett. A hirtelen jött vihar nem távozott nyomtalanul Marosvásárhelyről.

Az erős szél miatt az Azomures vegyipari kombinát kéményén távozó gáz visszafordult, és magától lángra lobbant, de aggodalomra semmi ok – írja FB oldalán a cég sajtóirodája.

Az öngyulladás sem a gyárban dolgozókra, sem a lakosságra nézve nem veszélyes. A tűz eloltásához nem kérték a katasztrófavédők segítségét, a berendezés műszaki beállításai lehetővé teszik a keletkezett gond elhárítását – írják a közösségi portálon.

Fotó: ISU

Ugyancsak az erős szél miatt parkoló autóra dőlt egy fa a Dacia piac mögött, a Poklos patak partján. Ott a tűzoltók távolították el a fát. Az autóban nem ült senki. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Tél a tavaszban – újraindul a sípálya

zkadar

Ezernél is több a bejelentett gyerekbántalmazások száma Maros megyében

Noémi

Műszaki támogatásra szóló szerződés aláírása, a Maros megyei víz- és szennyvíz infrastruktúra fejlesztésére vonatkozó regionális projekt, a 2014-2020-as időszakra keretében megvalósuló, építési szerződéseinek felügyeletére – Ludas – Mezőgerebenes Zóna – Ludas, Mezőszengyel, Mezőtóhát, Mezőzáh, Mezőgerebenes, Mezősályi, Mezőméhes települések területén

Karessz
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben