fbpx
Közélet

Elfogadták Marosvásárhely költségvetését

Nem volt zökkenőmentes a marosvásárhelyi tanács mai ülése sem. Az önkormányzati képviselők egy héttel ezelőtt elhalasztották a város költségvetéstervezetének a megszavazását és módosításokat kértek. A hivatal csupán tegnap, késő délután juttatta el a tanácsosoknak a jóváhagyásra váró anyagot – mondta felszólalásában Csíki Zsolt az RMDSZ frakcióvezetője. Közölte, ezen a tervezeten még akad javítani való. Példaként említette azt, hogy a tömbház szigetelésekre szánt keretből tévedésből eltűnt 7 millió 400 ezer lej, és ezt más területekről kell átcsoportosítani.

Végül sikerült egyességre jutni és a tervezetre rábólintott a testület. Csíki Zsolt szerint ez a költségvetés sem tökéletes, de ezt már el tudják fogadni, ha azonban az általuk javasolt módosításokat nem fogadta volna el a tanács, az RMDSZ nem szavazta volna meg azt.

A mintegy 418 millió lejes keretből először a béreket, a közszállítás és köztisztasági illetve a folyó számlákkal járó költségeket fedezhetik. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Négy év szünet után újra Székely Szabadság Napja lesz Marosvásárhelyen

Szász Cs. Emese

Lezárult a népszámlálás I. szakasza – Marosvásárhely jól teljesített

krakoczi

Péntek estétől ne parkoljanak a főtéren, raliznak!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben