fbpx
Sport

Egy húszas az éllovastól

Egy hét alatt 2000 km-t utaztak a marosvásárhelyi BC Sirius kosaras lányai, három idegenbeli mérkőzésüket „tudták le”. A mérleg: két vereslg és egy győzelem.

A konstancai és a bukaresti mérkőzésekről itt írtunk.

Tegnap a harmadik kiszálláson az éllovas VSK Alexandria volt az ellenfél. A megfáradt marosvásárhelyi lányok húsz pontos vereségbe szaladtak bele. Szünetben még csak 11 pont volt a hátránya Ionel Brustur legénységének, a harmadik negyedben a hazaiak újabb 12-vel toldották ezt meg. Az utolsó 10 percben csak három pontot sikerült ledolgozniuk a „Siriusosoknak”.

B csoport, 11. forduló:

VSK Alexandria – BC Sirius 76–56 (15–10, 18–12, 21–9, 22–25).

Pontszerzőink: Gál 15 (5×3), Mészáros 10 (1×3), Feiseș 9 (1×3), Dunbar 8, Bobar 8, Ignat 3 (1×3), Badi 2.

A három idegenbeli mérkőzést két hazai találkozó követi, szombaton, február 29-én 16 órától a Bukaresti Rapid látogat a ligeti Sportcsarnokba, míg március 4-én, szerdán 18 órától a kézdivásárhelyi KSE érkezik.

Legyünk minél többen, szurkoljunk Marosvásárhely egyetlen olyan együttesének, amely a csapatsportokban a legfelsőbb osztályban képviseli városunkat!

Ajánlott bejegyzések

Jövőre marad a tekézők Bajnokok Ligája döntője

zkadar

Kétnapos jótékonysági kerékpározás

krakoczi

Kerekasztal-beszélgetéssorozat a fenntartható közlekedésről

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben