fbpx
Megye Sport

Bővült a Transilvania Motor Ring kínálata!

Elméleti és gyakorlati képzést tarthat a Maros megyei rendőrség, ezentúl nem csak az autósok, hanem a motorosok is szervezhetnek hivatalos versenyt.

Péter Ferenc, a Maros Megyei Tanács elnöke, Daniel Cătană rendőrparancsnok és Thomas Moldovan, a Transilvania Motor Ring igazgatója jelenlétében együttműködésről állapodott meg a két intézmény és a sportlétesítmény képviselője. Ennek szellemében márciusban és novemberben, akkreditált pilóták és oktatók irányításával több, mint 700 rendőr kap elméleti és gyakorlati oktatást.  

 Tavasztól motorversenyeket is lehet már szervezni a Transilvania Motor Ringen, ugyanis a Román Motorsport Szövetség április 19-én fogják megszervezni a pálya felavatását jelentő versenyt. Ezt követően supermoto és ifjúsági gyorsasági versenyeket lehet majd szervezni a versenypályán.

A sportlétesítményt már tavaly pozitívan minősítették az autósport számára, idén a motorosversenyek is megkapják a hivatalos minősítést.

A múlt hétvégén pedig harmadik kategóriás motorverseny-bírókat képeztek az intézményben. A kétnapos oktatás után harmincan kapták meg a 2020-2020-re szóló hivatalos minősítést. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Árvízveszély a megyében

Rákóczi Kinga

Tűz ütött ki egy nyárádtői ipari telepen

Rákóczi Kinga

Két vereség a Sirius-kupán, de…

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben