fbpx
Életmód Sport

Bezárt az utolsó korcsolyapályánk is!

Hétfőn elkezdték leolvasztani a jeget a marosvásárhelyi várban felállított műjégpályán, ahol 85 nap alatt körülbelül 30 ezren használták ki a jégfelületet.

Ezzel a városban megszűnt a korcsolyázási lehetőség, miután pár nappal korábban a Színház téri létesítményt is leolvasztották.

A helyszínt kitakarítják és előkészítik a tavaszra.

Az utolsó napokban rendezték az idény első és utolsó jégkorongtornáját Marosvásárhelyen, amelyre három csapat nevezett be, a helyi Maros Hockey Klub mellett két-két csapat érkezett Gyergyószentmiklósról és Felcsíkról.

A következő tél sokkal több korcsolyázási lehetőséggel kecsegtet, az optimisták szerint több helyszín is lesz, felépülhet Marosszentgyörgyön a Jégkorong akadémia sátorral borított műjégpályája és ha minden a leggördülékenyebben zajlik, akár a város multifunkcionális jégcsarnoka is megkezdhetné működését. Bár valljuk be, ez utóbbi még mindig álomnak tűnik, bár az összes szükséges iratot eljuttatták az Országos Befektetési Vállalathoz. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Kezdődik a bölcsődei iratkozások második szakasza

krakoczi

Kezdődik a tavaszi nagytakarítás

krakoczi

Felfüggesztette a jegyértékesítést a színház

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben