fbpx
Megye

Narancssárga viharriasztás Maros megyében

A viharos szél miatt Marosvásárhelyen több alkalommal is riasztották ma a tűzoltókat. Délelőtt a Vajdahunyad utcában egy műhely tetőzetét bontotta meg a szél. 30 négyzetméteres részen kifedte az épületet.

Fotó: ISU

A Kövesdombon egy reklámpannó borult az útra. A Kinizsi Pál utcát azért zárták le, mert egy tömbház homlokzatáról vakolatdarabok váltak le.

Fotó: ISU

A Somostető utcában egy fét döntött ki a szél.

Fotó: ISU

Koronkán két faoszlop zuhant az úttestre. A Bükkös (Făget) utcában egy tömbházon lévő pannót kellett eltávolítani miután meglazult a tartószerkezet.

Fotó: ISU

Hasonló esethez hívták a tűzoltókat az Adóügyi Hivatal székhelyére is. A Brassói utca egyik járdaszakaszát szintén tömbházról leváló vakolat miatt zárták le. Marosszentgyörgy magasfeszültségű kábelekre zuhant egy fa.

Fotó: ISU

Marosvásárhelyen a Bega és a Dózsa György utcákban egy-egy reklámpannó dőlt el. A helyszínre érkező csapatok mindkét reklámfelületet eltávolították. A riasztás ma este 6 óráig tart. A Maros megyei prefektus tegnap este összehívta a válságstábot.

Ajánlott bejegyzések

Negyedmillió látogatója volt idén az állatkertnek

Rákóczi Kinga

Jöhet az Azomures-nyugdíj

Rákóczi Kinga

Nincs minden rendben az intenzív osztályokon

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben