fbpx
Flekken

Receptek mindenkinek!

Új rovatot indítunk útjára a marosvásárhelyiek.ro portálunkon. Marosvásárhely a flekken városaként is ismert, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy nem hiányozhatnak oldalunkról az egyszerű, könnyen, gyorsan elkészíthető receptek, és most nem csak flekken-receptekre gondolunk, de a recepteket a Flekken menüpont alatt lesznek megtalálhatóak.


Gondoltunk egy merészet és megkértük az Anya főz csoport működtetőit, hogy adják kölcsön az általuk kiadott Anya főz Finomat, de gyorsan! című könyvüket. A könyv létrejöttéről csak annyit, hogy a zárt facebook-csoportjukban annyi jó recept gyűlt össze, amelyet kár lett volna a nyilvánosság elől elzártan, féltve őrizni, hogy kiadták nyomtatott formában a legsikeresebb recepteket. A receptek tehát „bombabiztosak”, hiszen ezeket mind marosvásárhelyi anyukák írták, próbálták, fényképezték.

A marosvásárhelyiek.ro ebből a könyvből pedig minden héten feltesz néhány receptet. Köszönjük ezúton is a könyv szerkesztőinek és az Anya főz csoport megálmodójának, Ugron-Salat Imolának, hogy rendelkezésünkre bocsátották a recepteket.


Jó kísérletezést, jó étvágyat kívánunk mindenkinek!

Ajánlott bejegyzések

Vasárnap nyit az Ócska!?

zkadar

Hurrá! Megjelentek az adagolók a tömbházakban!

zkadar

Bezár a főtéri korcsolyapálya

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben