fbpx
Sport

Továbbra is veretlen idén a Sirius KK

(fotó: Zsoli Jeffwarder/BC Sirius facebook)

Bár hosszabbításra volt szüksége, így is meglett a két pont a fővárosi kiszálláson. A női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszának ötödik fordulójában ezúttal a Rapid otthonában tudott nyerni Ionel Brustur együttese.

Marosvásárhely egyetlen olyan csapata, amelyik a legfelső ligában képviseli a várost, csendben építkezik a bajnokság kezdete óta. Bár az alapszakaszt a Nyugati csoport utolsó előtti helyén zárta két győzelemmel és nyolc vereséggel, a Sirius a középszakaszban zsinórban öt győzelmet aratott és a kézdivásárhelyi SE-vel azonos pontszámmal a második helyen áll.

Rapid–BC Sirius 64–67 h.u (14–10, 22–22, 11–21, 13–7, 4–7).

A vásárhelyiek közül a sérülésből visszatért két helyi játékos is bőven kivette a részét: Mészáros Kata 14, Gál Emese 11 (3×3), Mariah Smelser 11 + 13 lepattanó, Britney Dunbar 10, Andreea Feiseș 6, Diana Ignat-Kleeman 5 (1×3), Cristina Badi 4 + 11 lepattanó, Alexandra Bobar 4, Pálfi Tünde 2.

A Sirius legközelebb szerdán, február 5-én rangadót játszik Kézdivásárhelyen. Egy héttel később hazai pályán, 18 órától fogadja a sereghajtó Nagyváradot. (marosvasarhelyiek.ro)

Ajánlott bejegyzések

Kosárlabda: Fontos győzelem Solopa nélkül is!

zkadar

Hogyan erősíthető a lokálpatriotizmus?

Rákóczi Kinga

Nem heverte ki a Sirius a kupabúcsút

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben