fbpx
Megye

Szóljon hozzá ön is! Marosvásárhelyieknek szánt kérdőív

2019 októberében sajtótájékoztató keretében mutatták be azt a közösségépítő kezdeményezést, amelyet az RMDSZ megyei elnökének, Péter Ferencnek a kezdeményezésére folytatnak egy élhetőbb Marosvásárhelyért. Induláskor helyi vállalkozó, iskolaigazgató, mobilitás-szakértő, sportújságíró vállalta fel a kezdeményezés támogatását, azonban az oktatás-, sport-, mobilitás- és vállalkozói témakörök bővültek.

Számos témakörben tartalmas beszélgetésekre került sor az elmúlt hónapokban. A találkozók alkalmával arról értekeztek hogy szakmájuk és tevékenységük által hogyan járulhatnának hozzá Marosvásárhely fejlődéséhez, de arról is szó esett, hogy milyen elvárásaik lennének a város vezetése felé.

Természetesen a kezdeményezés sikere nagy mértékben függ attól is, hogy a marosvásárhelyi polgárok milyen mértékben támogatják a szakembereket.

Erre a www.marosvasarhely2030.ro weboldalon található kérdőívek kitöltésével van lehetőség, ahol véleményt nyilváníthatnak azok, akik egy élhetőbb Marosvásárhelyt szeretnének.

Szerző: B.E

Ajánlott bejegyzések

Tél a tavaszban – újraindul a sípálya

zkadar

Vendégmunkások Szovátán

Noémi

Péter Ferenc: tartsuk meg az etnikai arányokat

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben