fbpx
Közélet Szociális

Iskolabuszok a marosvásárhelyi kisiskolások számára

Az iskolás gyerekek számára iskolabuszok működtetését kezdeményezi Marosvásárhelyen a Marosszéki Közösségi Alapítvány. A cél az lenne, hogy a peremfalvakból a városi tanintézményekbe ingázó gyerekek, vagy a város különböző negyedeiben lakó diákok iskolabusszal járjanak iskolába, mentesítve ezáltal a szülőket is, illetve a közúti forgalmat is.

Amennyiben szükségesnek érzi, hogy iskolabusszal utazzanak a diákok Marosvásárhelyen, töltse ki a kérdőívet!

Vă rugăm completați chestionarul de mai jos dacă doriți ca copilul Dvs. să beneficieze de autobuze școlare dedicate. Această inițiativă dorește să sprijine părinții prin introducerea autobuzelor școlare care să transporte elevii la școlile din zona centrală contribuind astfel la decongestionarea traficului. Datele obținute vor fi prezentate la următoarea dezbaterea organizată în cadrul Urban Mobility și vom solicita Primăriei implementarea proiectului pilot.

https://forms.gle/8X2dXBEeTmEd233C7

Megkérjük töltse ki az alábbi kérdőivet amennyiben szükségesnek tartja iskolabuszok inditását. A kezdeményezés segíteni szeretné a városközpont közelében levő iskolák elemi osztályos diákjait és szüleiket azáltal hogy iskolabuszok inditását szorgalmazza, hozzájárulva így a reggeli csúcsforgalom enyhitéséhez is. A felmérés során begyűjtött adatokat az Urban Mobility közvita során eljuttatjuk a döntéshozókhoz, mert kérvényezni szeretnénk az önkormányzattól az iskolabusz-projekt elindítását.

https://forms.gle/8X2dXBEeTmEd233C7

forrás_muresMobil facebook oldala

Ajánlott bejegyzések

Holnaptól visszatér az iskolába a diákok egy része. (frissítve)

zkadar

Figyelem! Változtak a parkolási díjak!

zkadar

Fejlesztésekre fektetik a hangsúlyt a városi költségvetésben

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben