fbpx
Közélet Megye

Soós: Marosvásárhely pénzügyeit a totális káosz uralja


Semmi sem átlátható, senki számára nem követhető. A papíron támogatott kulturális és civil szervezetek ennek a káosznak az áldozatai.

„Ha a város pénzéről átlátható felhasználást, elszámolást várunk el, ahhoz le kell váltani Marosvásárhely valaha volt legtisztességtelenebb vezetőit!” – jelenti ki Soós Zoltán Marosvásárhely polgármesterjelöltje közösségi oldalán.

Ma Florea korrupt csapatának köszönhetően az sem világos, hogy mennyi adóssága van a hivatalnak azok felé, akikkel finanszírozási szerződése van. A szociális szolgáltatásokat nyújtó civil szervezeteknek 2-3 hónapos késéssel fizették ki a járandóságokat, azoknak a civil szervezetek pedig, amelyek tavasszal nyertesnek lettek nyilvánítva a kulturális pályázatokon mai napig nem fizetett a hivatal, holott minden kulturális program megvalósult. Senki nem számít közülük arra, hogy ebben az évben megkapják a megítélt támogatásokat. Olyan ördögi kör alakult ki Marosvásárhelyen, amit nem csak azért kell megszüntetni, mert kiszámíthatatlanná teszi ebben a városban minden civil szervezet tevékenységét, hanem azért is, mert a városvezetés már arra sem vigyáz, hogy legalább a látszatát fenntartsa a polgárok és a munkájuk iránti tiszteletnek – tette hozzá.

forrás, fotó | Soós Zoltán facebook oldala

Ajánlott bejegyzések

Szünetel a vízellátás Szászrégenben

Karessz

Pártot váltott Claudiu Maior

Rákóczi Kinga

Péter Ferenc a folytonosságra szavazott

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben