fbpx
Életmód Megye

Maros megye legnagyobb hulladéktermelője Marosvásárhely

Maros megye legnagyobb hulladéktermelője Marosvásárhely és környéke, ennek ellenére még mindig nem sikerült megtalálni azt a céget, amely az itteni szemetet a kerelőszentpáli szemétgyűjtőbe és -kezelőbe szállítaná.

A Maros Megye Tanácsa már hirdetett egy versenytárgyalást, arra egy vállalat sem tett elfogadható ajánlatot, ezért újból kiírták a licitet. A második kiírásra november 26-áig lehetett jelentkezni, és két cég jelentkezett, ezeknek most zajlik az elbírálásuk – mondta a Székelyhonnak Tóth Brezovszky Andrea, a Maros megyei önkormányzat által működtetett Ecolect Egyesület elnöke. Hozzátette, szeretnék, ha minél hamarabb szerződést köthetnének a megfelelő céggel.

Péter Ferenc, a Maros megyei önkormányzat elnöke is reméli, hogy ezúttal sikerül megtalálni azt a céget, amely megfelelő ajánlatot tesz, és megbízható módon kezeli majd a szemétkérdést Marosvásárhelyen és környékén. Ha minden jól megy, ha találunk vállalkozást és senki nem fog fellebbezni a versenytárgyalás részvevői közül, akkor három-négy hónap alatt elindulhatna itt is a szemétgyűjtés.

forrás | székelyhon.ro

Ajánlott bejegyzések

Könyv, gyertya, 30 év

krakoczi

Elrajtolt a KULTfeszt. Még szombaton és vasárnap „áll a bál” a várban

Szász Cs. Emese

Befejeződött a mezőgazdasági támogatási szerződések aláírása

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben