fbpx
Megye

Több mint 3.000 köbméter fát foglaltak le a Maros megyei rendőrök

Több mint 3.000 köbméter fát foglaltak le a Maros megyei rendőrök az év első 11 hónapjában, tájékoztat közleményében a rendőrség.           

 Az akcióban 2.800 rendőr vett részt, akik a közel 600 ellenőrzés során, 3.300 köbméter faanyagot foglaltak le, 1 millió lej értékben róttak ki pénzbírságot és több mint 300 esetben állítottak össze bűnügyi iratcsomót. A közlemény szerint csak decemberben 80 esetben végeztek ellenőrzéseket az Országos Erdészeti Alap erdeiben és a közutakon, ahol elsősorban azt vizsgálták, hogy az érintettek rendelkeznek-e a fa kivágásához, szállításához, árusításához szükséges engedélyekkel.

A Maros Megyei Rendőrség szóvivője, Emanuela Rugină elmondta, 12 esetben állapítottak meg törvénysértést és 2 személyt 24 órás előzetes letartóztatásba helyeztek illegális fakitermelés gyanújával. Az év utolsó hónapjában 52.000 lej értékben róttak ki pénzbírságot és 116 köbméter faanyagot koboztak el.       

 forrás | közlemény
     

Ajánlott bejegyzések

A tegnapi sürgősségi tanácsülésen sem vett részt az RMDSZ-frakció

Noémi

Szováta díszpolgárává avatták hétfőn Bocskay Vince szobrászművészt

Noémi

Egyre több Maros megyei gazdálkodó csatlakozik a Paradicsom-programhoz

László Portik
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben