fbpx
Megye Nagyvilág

Autóbuszjáratok indulnak Csíkszeredából a marosvásárhelyi reptérre

Menetrendszerinti autóbuszjáratok indulnak Csíkszeredából a marosvásárhelyi reptérre, jelentette be mai sajtótájékoztatóján, a légikikötő igazgatója.

Peti András kifejtette, a Transilvania repülőtér vezetősége és a légikikötőt fenntartó Maros Megyei Tanács idénre 152 ezres utaslétszám elérését tűzte ki célul, és úgy tűnik, hogy ezt nemcsak elérik, hanem meg is haladják, hiszen minden jel arra mutat, hogy elérik a 180 ezret. Azt is elmondta, hogy jövőre két új úticéllal bővítenék a jelenlegi kínálatot, de mivel ez egyelőre csak tervezési fázisban van, konkrétumokról egyelőre nem tudtak beszámolni. Jövőre is megmarad a Marosvásárhely – Egyiptom járat, ezen belül is Gurdakába lehet repülni.

Ugyanakkor két menetrendszerinti buszjáratot is indítanak Csíkszeredából a marosvásárhelyi reptérre. A légikikötő igazgatója, Peti András elmondta, hogy elégedett az idei évvel, hiszen sikerült a célként kitűzött utasszámot meghaladni. Az igazgató elmondta, hogy a budapesti járatok nagy népszerűségnek örvendenek, reméli, hogy ez így is marad. Ezek mellett a nyáron üzemelő charterjáratok is nagyon népszerűnek bizonyultak.

forrás | közlemény

Ajánlott bejegyzések

Tele van a MOGYE moduláris kórháza

krakoczi

Két és fél év múlva új úton Segesvár és Szentágota között!

zkadar

Az Azomures 30 évre előre tervez

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben