fbpx
Életmód Megye Szociális

Ingyenes foglalkozásokat tartanak Marosvásárhelyen

Az Oncosuport Egyesület, amely a nyáron jött létre Marosvásárhelyen és elsősorban a súlyos és krónikus betegségben szenvedőknek szeretne segíteni, súlyos és krónikus betegségben szenvedőknek tart ingyenes foglalkozásokat.

Kolozsváron is alakult egy ilyen csoport, amely az alapító halála után, jelenleg is működik. Ezt megismerve, Grosz Vilmos a marosvásárhelyi csoport létrehozója fontosnak tartotta, hogy Marosvásárhelyen is megalakítsa az Oncosuport Egyesületet. Marosvásárhely az egyesület keretében olyan ingyenes foglalkozásokat tartanak a betegek számára, amelyek az amerikai Mayo klinika irányvonalát követve, az embernek nemcsak a testi, de a lelki, érzelmi gyógyulására is hangsúlyt fektetnek. A csoport a nyáron indult és az ingyenes foglalkozásokra elsősorban a különböző betegségekben szenvedőket várják, de jöhetnek a hozzátartozók is, akik sokszor tehetetlennek érzik magukat, nem tudják hogyan segíthetnek beteg szeretteiknek.

Az Oncosuport Egyesület minden szerdán 19 órától  várja az érdeklődőket a marosvásárhelyi, kövesdombi Gheorghe Şincai Szakközépiskola egyik termében, de az érdekeltek felvehetik a kapcsolatot a csoport tagjaival Facebookon is.

Forrás/székelyhon.ro

Ajánlott bejegyzések

Elmaradnak az előadások, de online nézhető néhány

Karessz

Autóbuszjárat indul a Víkendtelepre

Rákóczi Kinga

A marosvásárhelyiek parkolóhelyeket, parkolóházakat és működő közszállítást akarnak

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben