fbpx
Kultúra Megye Nagyvilág

Megvannak a jövő évi VIBE Fesztivál fellépői

A fesztiválozók kéréseit figyelembe véve, illetve napjaink legjobb magyarországi és erdélyi előadóit kiválasztva állították össze a Maros-parti Vibe fellépőlistáját.

Bejelentette szerdán első fellépőit a Vibe fesztivál: július 2–5. között a Maros-parton lép színpadra a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company, a Kowalsky meg a Vega, a Follow The Flow, az Ivan & The Parazol, az AK26, a Konyha, a BSW, a Soulwave, a Sub Bass Monster.

„A Vibe fesztiválon elsődleges szempont, hogy elhozzuk Magyarország és Erdély legjobb, jelenleg legnépszerűbb előadóit, ez alapján állítjuk össze a fellépőlistát” – mondta el a Székelyhonnak Polacsek Péter, a Vibe kommunikációs koordinátora. Hozzátette, az idei fesztiválon készítettek egy felmérést, amelyből többek között kiderült, hogy milyen együtteseket szeretnének látni a fesztiválozók, illetve Facebookon és Instagramon többször is kikérték a Vibe-közösség véleményét. A koordinátor példaként említette a gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company zenekart, amely eddig nem lépett fel a rendezvényen, és most nagyon sokan kérték a fiúbandát.

Tavaly a rendezvény négy napján 33 870-en vettek részt, idén csaknem 15 ezerrel többen voltak fesztiválon, összesen 48 760-an. A szervezők minden várakozását felülmúlta a látogatók száma, ezért jövő évben minden infrastruktúrát növelnének.

forrás,fotó | székelyhon.ro, VIBE Fesztivál facebook oldala

Ajánlott bejegyzések

Kigyulladt egy gépkocsi az A3-as autópályán

Rákóczi Kinga

Újabb meghibásodás az Azomuresnél

Rákóczi Kinga

Szabadtéri előadások az Ariel udvarán

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben