fbpx
Megye

A téli útviszonyoknak megfelelően lehet közlekedni Maros megyében

A téli útviszonyoknak megfelelően lehet közlekedni Maros megyében, tájékoztatott a Brassói Regionális Útügyi Igazgatóság. Az elmúlt néhány órában lehullott hó következtében 1 cm körüli hóréteg alakult ki a 15-ös országút Szászrégen és Nyágra közötti szakaszon, illetve a 16-os országúton Szászrégen és Kolozs megye határán. A többi útszakaszon zavartalanul lehet közlekedni a téli útviszonyoknak megfelelően.

A Brassói Regionális Útügyi Igazgatóság 14 gépjárműve ma déltől már csúszásgátló anyaggal szórja az utakat. A mai nap folyamán 20 tonna csúszásgátló anyagot szórtak szét, ebből Maros megyében 6 tonnát, Hargita megyében 14-et. A Maros Megyei Sürgősségi Esetek Felügyelőségének tájékoztatása szerint a koraesti órákban három közúti baleset is történt, mindhárom a csúszós, havas utak miatt. A Maros megyei prefektus, Mircea Dușa holnap reggelre összehívta a Téli Parancsnokságot.

forrás | közlemény

Ajánlott bejegyzések

Viharos széllökésekre figyelmeztetnek a szakemberek

Rákóczi Kinga

Tél a tavaszban – újraindul a sípálya

zkadar

225 tűzeset volt 2023-ban Maros megyében

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben