fbpx
Megye Nagyvilág

Startupok éjszakája Budapesten

Fotó | Péter Ferenc facebook oldala

Maros megyei fiatal vállalkozók is bemutatkoztak a Startupok éjszakája 2019 rendezvényen Budapesten.

Budapesten csütörtökön rendezték meg a Startupok Éjszakáját, melyen négy Maros megyei kezdő, de termékeivel már piacon levő vállalkozás mutatkozik be. A résztvevőket a Be Smart Székelyföld startupversenyen választották ki. A versenyt Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány rendezte meg második alkalommal. Az idén a megmérettetésnek a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. marosvásárhelyi irodája adott otthont.


A nyertes székelyföldi startupok: 1. Joxa Smart Home Kft., Szováta – speciális okoshotel-megoldás, melynek segítségével a vendég a hotelszobában személyre szabott pluszinformációkat kaphat az őt érdeklő szolgáltatásokról és a környék turisztikai kínálatáról. 2. BSB DigitMarket Kft., Marosvásárhely – piactér, amely különleges, kreatív marketingeszközöket tesz elérhetővé a kisvállalkozások számára is. 3. Creativity Solutions Kft., Marosvásárhely – társadalmi innováció, amely a vállalkozások számára elérhető programok szervezésében XXI. századi megoldásokat használ. 4. Weegies, Marosvásárhely – beltéri kertészeti rendszer, amely mikrozöldségek termesztését teszi lehetővé, új típusú és minőségű gasztronómiai alapanyagokat eredményez.


Forrás | népújság.ro


Ajánlott bejegyzések

Házi karanténban Spanyolországban – a légi utaskísérés kockázata

zkadar

Közeledik az év leglátványosabb meteorhullása

Rákóczi Kinga

Ismét 100 fölötti a fertőzöttek száma

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben