fbpx
Nagyvilág

Egyszerűsödik a díjbefizetés Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusán

Fotó | Péter Ferenc facebook oldala

December 2-tól már bankkártyával is lehet fizetni az ügyintézés során, amit a kérelmek beadásával egyidőben lehet megtenni. További újdonság, hogy a díjakat ezentúl nem euróban, hanem lejben számítják fel, így az eddig felmerült esetleges átváltási költségek is megszűnnek.

Felhívják ugyanakkor az érintettek figyelmét, hogy a díjak mértéke nem változik, csupán a befizetés módja és pénzneme. A 18-65 év közöttiek számára az 5 éves útlevél 206 lej, a 10 éves útlevél esetében 299 lej, 65 év felettiek részére 94 lej, 18 év alatti gyermeknek 132 lej, két 18 év alatti testvér esetén kedvezményesen 113 lej gyermekenként, míg három vagy több gyermek esetén 104 lej gyerekenként.

Aki nem rendelkezik bankkártyával, továbbra is az OTP bank fiókjaiban fizetheti be a konzuli díjat a főkonzulátus bankszámlájára (RO64OTPV 260000058594RO03), készpénzben, a kérelembeadás napján.

Forrás | közlemény

Ajánlott bejegyzések

Zsúfolásig telt állomásra futott be a zarándokvonat

krakoczi

Orbán Viktor Tusványoson: A veszélyek, a bizonytalanság és a háború évtizede lesz a következő

Szász Cs. Emese

Tovább nőtt Románia gépkocsiparkja

Karessz
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben