fbpx
Megye Szociális

Jótékonysági kezdeményezések a Marosszéki Közösségi Alapítványnál

Fotó | Marosszéki Közösségi Alapítvány facebook oldala

Ismét három jótékonysági kezdeményezést lehet támogatni a Marosszéki Közösségi Alapítvány által szervezett Adományozói Kör csütörtöki rendezvényén.

Az egyik projekt célja, hogy csocsóasztalt és kerékpárokat vásároljanak a nehéz körülmények között élő fiatalok „Onesimus” csapatának. A Clean Air, azaz tiszta levegő elnevezésű kezdeményezés lényege, hogy utcai mérőműszereket szereljenek fel Marosvásárhely területén a levegő minőségének mérésére. A harmadik projekt az időseket támogatná, és célja, hogy sporteszközöket vásároljanak az idősek mozgásfejlesztéséhez a Teréz Anya Idősek Nappali Foglalkoztató Központban.

A Marosszéki Közösségi Alapítvány a marosvásárhelyi Forradalom utca 1. szám alatti Köpeczi–Teleki-házba várja azokat a jó szándékú személyeket, akik adományaikkal hozzájárulnának ahhoz, hogy három projekt egy lépéssel közelebb kerüljön a megvalósuláshoz. Az esemény 18 órakor kezdődik.

Forrás | közlemény

Ajánlott bejegyzések

Népszerű úti cél Marosvásárhely

Rákóczi Kinga

Kék fénybe borul ma a városháza

Rákóczi Kinga

Bárhová is sodorná a sors, hazamenni, lefeküdni Erdőszengyörgyre szeretne menni – Életképek Csibi Attila Zoltánnal

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben