fbpx
Közélet Megye

A marosvásárhelyiek parkolóhelyeket, parkolóházakat és működő közszállítást akarnak

Ezzel szemben a hivatal csak újabb összegeket kíván begyűjteni a lakóktól a negyedekben való parkolás fizetőssé tételével – olvasható Soós Zoltán Marosvásárhely polgármesterjelöltjének közösségi oldalán.

Véleménye szerint – “Egyelőre nincs amire bármit is fizessenek a vásárhelyiek ez ügyben, hiszen a parkolási infrastruktúra enyhén szólva kaotikus és rendszertelen. Nincs rendesen kitalálva az sem, hogy mi lenne a nap közben kihasználatlan, ám bérlő által megvásárolt helyekkel. Megannyi kérdés merül fel ennek kapcsán. Az viszont biztos, hogy kell először is egy működő mobilitási terv, ami magába foglalja a parkolást, közszállítást, biciklis infrastruktúrát, a teherforgalom kiiktatását stb. Amennyiben ezek működnek, én biztos vagyok abban, hogy a városlakók sem azt éreznék, hogy a semmiért kell ismét fizetni. Először viszont meg kell teremteni az ehhez szükséges feltételeket.

„Ugyanakkor Maior úr: kérem ne vegye rossz néven, de a továbbiakban nem kívánok az Ön vádaskodásaira válaszolni, hiszen elsősorban nem Önnel van nézeteltérésem, hanem a főnökével. Önnek semmilyen megválasztott minősége és tisztsége nincs, legfeljebb Florea ügyvédjének mutatja magát. De, ezt már tisztáztuk, nekem ügyvédekre nincs szükségem.” – tette hozzá.

forrás/fotó Soós Zoltán facebook oldala

Ajánlott bejegyzések

Kiegészült Alexandru György alpolgármester stábja

zkadar

Műszaki hibás autókra vadásznak

Rákóczi Kinga

Két járatot már felfüggesztett a Wizzair!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben