fbpx
Megye

Közlekedésfejlesztésre van szükség Marosvásárhelyen

Ha minden a tervek szerint halad, kormánytámogatás nélkül, kizárólag Úniós forrásból meg lehetne ezt valósítani Marosvásárhelyen, akkor nagy változások állnak be Marosvásárhely életében, óriási léptékű fejlődésnek lehetünk szemtanúi – hívta fel a figyelmünket közösségi oldalán Soós Zoltán Marosvásárhely polgármesterjelöltje.

Nincs amit egy civilizált városban keresnie a teherforgalomnak! Ezt mindenhol tudják, és megoldásokat keresnek rá. Csak hogy egyetlen példát említsek: Nagyvárad például az elmúlt 10 évben építette meg terelőútját a metropolisz övezettel közösen, uniós forrásokból. Itt is meg lehetne építeni, ha becsületesen és következetesen foglalkoznánk a dologgal. Ezt működőképessé kell tenni. Az elmúlt 20 évben ezt a folyamatot maga Dorin Florea akadályozta, miatta nem működőképes ma a metropolisz övezet sem. Emiatt is le kell váltsuk jövőre Floreát – hangsúlyozta Soós Zoltán.

forrás/fotó | Soós Zoltán facebook oldala

Ajánlott bejegyzések

Bővítik az közúti infrastruktúrát, az ivóvíz és csatornahálózatot Koronkán

László Portik

Alacsony víznyomás lesz néhány főtéri ingatlanban

Rákóczi Kinga

Szenátori tisztségre pályázik a MOGYE rektora

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben