fbpx
Életmód Megye

Angyal Karaván Marosvásárhelyen

Kézműves, személyre szabott ajándékokkal, illetve kávéval és teával, előadással, képeslapíró -, és csomagoló sarokkal, masszázzsal, karácsonyfával és ünnepi hangulattal várja az Angyal Karaván november 29-30-án a marosvásárhelyieket és környékbelieket a Kultúrpalota előcsarnokába.

Czirjék Katalin, a Transylvanian Art and Trade női vállalkozókat egyesítő civil szervezet alelnöke és szervezője, a Székelyhonnak elmondta – sok olyan kézművest ismer, akik a magas költségek miatt nem vesznek részt a karácsonyi nagyvásárokon. Annak ellenére, hogy már profik, és évek óta kézműveskednek, nem szállhatnak versenybe azokkal, akik vállalkozók és vásárról vásárra járva forgalmazzák termékeiket – magyarázta, aki Soós Zoltánnal, a Maros Megyei Múzeum igazgatójával egyeztetve a Kultúrpalota előterében várja az érdeklődőket.

Aki részt vesz az Angyalok Karavánja bármely rendezvényén és ajándékot vásárol, kétszer lesz angyal, hiszen nem csak szeretteinek szerez örömet, de egy másik erdélyi családnak is – hangsúlyozta Czirjék Katalin a Székelyhonnak.

Forrás | székelyhon.ro

Ajánlott bejegyzések

Elégedett az RMDSZ a megyei eredményekkel

krakoczi

„Méterenként” épül az autópályánk

zkadar

A marosvásárhelyi koraszülöttekhez is érkezik a Korip

krakoczi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben