fbpx
Megye

Javult az állapota az elütött medvebocsnak

Javult az állapota, de még mindig nem eszik semmit az a medvebocs, amelyet csütörtökön este gázoltak el az Ákosfalva községhez tartozó Göcsön. A Székelyhonnak hétfőn a marosvásárhelyi állatkert állatorvosa, Benedek Barna elmondta, hogy a vadállatot még akkor este kivették a szállításra alkalmas, de egyébként kis méretű ketrecből.

A baleset következtében semmije nem tört el, csak pár zúzódás van rajta. Többször egyezettek már illetékes igazgatóságok és hivatalok képviselőivel is és arra jutottak, hogy amennyiben a vadállat helyrejön, nem viszik rezervátumba, hanem szabadon engedik –Erről még korai most beszélni, hiszen a kis medve állapota még mindig bizonytalan, nem lehet biztosra azt mondani, hogy helyre fog jönni. Kétségkívül jobban van, mint a balesetet követő napon, de nem tudni mikor kezd el táplálkozni. Külön helyre van zárva, ahol nyugodt lehet és reméljük, hogy felépül – tett hozzá Benedek Barna.

Forrás | székelyhon.ro

Ajánlott bejegyzések

A hőség miatt elhalasztja a tervezett munkálatokat az Aquaserv

krakoczi

Ismét 100 fölötti a fertőzöttek száma

krakoczi

Régészeti kiállítás szakmai előadásokkal

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben