fbpx
Közélet

Tizenhat órát szenvedett egy elütött medve

Szombaton este egy személyautó, amelyben hárman utaztak, egy nagy termetű, a hozzáértők véleménye szerint rendkívül szép, fejlett példányt ütött el Parajd Szováta felőli határánál. A személygépkocsi a nagy erejű ütközés nyomán lesodródott az úttestről, a járműben keletkezett anyagi kár tetemes. Személyi sérülés nem történt, egy kiskorú utas pánikrohamát a helyszínre érkezett mentősök enyhítették – tájékoztatott a Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivője.

Vasárnap reggelre a sérült vad az úttestre vonszolta magát, ahol a rendőrök és csendőrök terelték el a közúti forgalmat, és a villogó rendőrautók mellett arra vártak, hogy valakik eldöntsék, mi legyen a medve sorsa.

Közel tizenhat órára volt szükségük a hatóságoknak, hogy eldöntsék, mi legyen az országúton sérülten nyöszörgő medve sorsa, amelyet szombaton este egy személyautó gázolt el Hargita megye határán. Mire megérkezett a papír, az addig fekvő helyzetben lévő erőteljes példány mintegy tiltakozásképp felült.

Forrás | népújság.ro

Ajánlott bejegyzések

Soós Zoltán a polgármester – részleges eredmények

krakoczi

A városvezetés bepereli Dorin Floreat

krakoczi

Két vereség a Sirius-kupán, de…

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben