fbpx
Nagyvilág Szociális

Szent Erzsébet-napi gyűjtés

A Gyulafehérvári Caritas az Árpád-házi Szent Erzsébet napjához legközelebb eső vasárnapon szervez adománygyűjtést, hátrányos helyzetű gyerekek megsegítése céljából.

Azokra a programokra megy majd a felajánlások összege, amelyek a Gyulafehérvári Caritas berkeiben működnek, vagyis a fogyatékkal élő gyerekeket kiszolgáló programra, a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok gyermekeit tanító, nevelő programra, illetve a korai nevelő- és fejlesztőfoglalkozásokra járó gyermekek programjára – mondta Kassay Noémi, a Gyulafehérvári Caritas munkatársa.

A gyűjtésre november 17-én, kerül sor, Erdély romai katolikus templomaiban tartott vasárnapi szentmiséken.

A lehetőségei szerint mindenki adakozhat ebből az alkalomból, aki nagyobb összeggel szeretne hozzájárulni a gyerekek megsegítésére, felkeresheti a helyi Caritas-képviseleteket, vagy utalhat a Gyulafehérvári Caritas adománygyűjtő bankszámlájára. (Számlaszám: RO46 RNCB 0003 0015 6949 0006 BCR Alba Iulia. Számlatulajdonos: Caritas Alba Iulia, adóazonosítószám: 4562770).

Forrás | Székelyhon

Ajánlott bejegyzések

Engedély nélkül adta bérbe a Zorb gömböket

Rákóczi Kinga

Hódít W. Szabó Péter képgeneráló programja

Rákóczi Kinga

Tűzifából épül karácsonyfa a Virágóránál

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben